Momenteel zeer fors dividend FlowTraders

Beleggers in het aandeel FlowTraders kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel FlowTraders tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Nederlandse beurs. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1.56 euro. Het dividendrendement komt hiermee op 4.3 procent te liggen. Het gemiddelde dividend van de financiële dienstverleners ligt op een prima 2.88 procent.

Historische dividendrendementen FlowTraders

De omzet van het bedrijf uit Amsterdam over dit jaar komt uit op 346.54 miljoen euro. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is fors meer dan de omzet over 2020 toen het concern 1.09 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten FlowTraders in beeld plus taxaties 2020

aandelenanalyses

De meeste analisten rekenen voor 2021 op een nettowinst van 102 miljoen euro. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een winst per aandeel van 2.24 euro over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 16.21 te liggen.

Recente koersdoelen rond de 34 euro

Jefferies & Co., DeGroof Petercam en UBS gaven onlangs taxaties voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde 1.68 miljard euro. Het aandeel was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds maart vorig jaar staat het aandeel maar liefst 59 procent hoger. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 25 en de 37 euro.

Koershistorie FlowTraders 2007-2021

aandelenanalyses flowtraders

Klikt u hier voor dividend aandeel FlowTraders. Het aandeel staat om 13.05 0.55 procent lager op 36.3 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.