Analisten:meer omzet Cancom in het verschiet

Morgen presenteert het Duitse Cancom haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De omzet van het concern uit Muenchen over dit jaar komt uit op 1.69 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2020 toen het bedrijf 1.5 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Cancom in beeld plus taxaties 2020

beurskoers

De meeste analisten rekenen voor 2021 op een nettowinst van 49 miljoen euro. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 1.42 euro. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op 36.65.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 53 cent. Cancom 's dividendrendement komt hiermee op 1.02 procent te liggen. Gemiddeld levert een aandeel in de softwarebedrijven levert een beperkt dividendrendement van circa 0.99 procent op.

Actuele koersdoelen nabij de 10 euro

Independent Research, Deutsche Bank en JP Morgan gaven recent nieuwe taxaties voor het aandeel.

De beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 2.01 miljard euro. Het aandeel bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf maart vorig jaar staat het aandeel maar liefst 47 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 33 en de 59 euro.

Historische beurskoersen aandeel Cancom

beurskoers cancom

Klikt u hier voor dividend aandeel Cancom. Het aandeel staat om 11.07 0.38 procent hoger op 52.05 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.