Analisten verwachten over 2021 stijgende omzet Bank of America

Morgen komt het Amerikaanse Bank of America met haar resultaten over het voorbije kwartaal. De gemiddelde verwachting van de omzet van het bedrijf uit Charlotte over dit jaar ligt volgens de analisten op 86.43 miljard dollar. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2020 toen de omzet 85.53 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Bank of America in beeld plus taxaties 2020

koersgrafieken

Bank of America Amsterdam Amstel ©

Bank of America
Bank of America


De analisten rekenen voor 2021 op een nettowinst van 22.3 miljard dollar. Over dit jaar ligt de consensus van Bank of America 's resultaat per aandeel op een winst van 2.61 dollar. De koerswinstverhouding komt zodoende op 15.07 te liggen.

De consensus van het dividend ligt op 76 cent per aandeel. Bank of America 's dividendrendement komt hiermee uit op 1.93 procent. Het doorsnee dividendrendement van de banken ligt op een aantrekkelijke 2.91 procent.

Meest recente koersdoelen rond de 34 dollar

Berenberg, Citigroup en Morgan Stanley gaven de meest recente adviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde 347.44 miljard dollar. Het aandeel was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds april vorig jaar staat het aandeel maar liefst 70 procent hoger. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 20 en de 40 dollar.

Historische beurskoersen aandeel Bank of America

koersgrafieken bankofamerica

Het aandeel sloot dinsdag op 39.32 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.