Analisten verwachten over 2021 stijgende omzet United Airlines Holdings Inc

Maandag zal het Amerikaanse United Airlines Holdings Inc haar resultaten over het vorige kwartaal publiceren. Over 2021 komt de omzet van het bedrijf uit Chicago volgens de analisten uit op 23.07 miljard dollar. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2020 toen het concern 15.36 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten United Airlines Holdings Inc in beeld plus taxaties 2020

historische koersen

United colours of Benneton shop Kyiv ©

United
United


Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettoverlies van 3.68 miljard dollar. Gezien de laatste analistenconsensus heeft het bedrijf dit jaar een verlies per aandeel van 10.98 dollar. De koerswinstverhouding bedraagt hierdoor -5.11.

De consensus van de analisten luidt dat het concern geen dividenden uit zal gaan keren. Gemiddeld levert een aandeel in de entertainmentbedrijven levert een beperkt dividendrendement van circa 0.99 procent op.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van het bedrijf 14.1 miljard dollar. Het aandeel was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel maar liefst 99 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 18 en de 64 dollar.

Historische koersen United Airlines Holdings Inc 2007-2021

historische koersen unitedairlinesholdingsinc

Het aandeel sloot donderdag op 56.12 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.