Omzetstijging CVS Caremark aldus consensus analisten

Morgen komt het Amerikaanse CVS Caremark met haar resultaten over het afgelopen kwartaal naar buiten. De omzet van het concern uit Woonsocket over dit jaar komt uit op 280.09 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2020 toen het concern 268.71 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten CVS Caremark in beeld plus taxaties 2020

fundamantele data

CVS Caremark pharmacy ©

CVS Caremark
CVS Caremark


De analisten gaan voor 2021 uit van een nettowinst van 9.95 miljard dollar. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 7.53 dollar verwacht. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 10.15 te liggen.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 2.01 dollar. CVS Caremark 's dividendrendement bedraagt dus momenteel 2.63 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de algemene detailhandel ligt op een relatief royale 1.54 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van het bedrijf 99.47 miljard dollar. Het aandeel was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf mei vorig jaar staat het aandeel maar liefst 32 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 55 en de 77 dollar.

Historische koersen CVS Caremark afgelopen 10 jaar

fundamantele data cvscaremark

Het aandeel sloot vrijdag op 76.4 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.