Hyundai Motor en Kia slaan handen ineen met Next Hydrogen om waterstof te produceren

 • Hyundai Motor (OTCPK:HYMTF) en Kia ondertekenen een MOU met Next Hydrogen om een ??geavanceerd alkalisch waterelektrolysesysteem te ontwikkelen dat helpt bij het economisch produceren van groene waterstof.
 • Next Hydrogen is een Canadees bedrijf gespecialiseerd in waterelektrolysetechnologie en een dochteronderneming van Next Hydrogen Solutions.
 • De bedrijven willen een efficiëntere stack voor het systeem ontwikkelen en in de toekomst mogelijke technologische toepassingen en commerciële arrangementen verkennen.
 • 'We zijn verheugd om samen te werken met Next Hydrogen, gespecialiseerd in ultramoderne waterelektrolysetechnologie. Deze samenwerking is een nieuwe sprong voorwaarts voor onze waterstofactiviteiten en zal onze eerste stap zijn op de markt voor alkalische waterelektrolyse. We geloven dat onze technologie een uitstekende match zal zijn met de technologie van Next Hydrogen, en deze synergie zal ons helpen ons doel te bereiken om onze klanten te voorzien van kosteneffectieve groene waterstof." zei Jae-Hyuk Oh, VP en Head of Energy Business Development Group bij Hyundai Motor Group.

  Over 2021 verdient het bedrijf uit Seoul volgens de gepolste analisten uit op 3.41 miljard won. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2021 toen de omzet 2880.89 miljard won bedroeg.

  Historische omzetten en resultaten Hyundai Corp in beeld plus taxaties 2021

  koersdata

  Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 35.33 miljard won. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 2661.67 won verwacht. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op 7.35.

  Fors dividend Hyundai Corp

  Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 600 won. Hyundai Corp's dividendrendement komt dus op 3.07 procent uit. Het doorsnee dividend van de handelsbedrijven ligt op een prima 3.14 procent.

  De marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 247.48 miljard won. 28

  Historische beurskoersen Hyundai Corp

  koersdata hyundaicorp

  Het aandeel staat om 8.40 1.82 procent hoger op 19550 won.

  Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
  nieuws@analist.nl

  Copyright analist.nl B.V.
  All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.