Robinhood concurreert met PayPal op nieuwe functie voor vroege storting

  • Robinhood heeft aangekondigd dat het van plan is een nieuwe functie te implementeren waarmee gebruikers hun salaris tot twee dagen eerder via directe storting kunnen ontvangen, meldt Bloomberg, daarbij verwijzend naar mensen die bekend zijn met de kwestie.
  • De functie voor vroege storting, genaamd Early Direct Deposit, brengt geen kosten met zich mee, en "omdat de geschiktheid afhangt van uw werkgever, laten we u weten of u vervroegd kunt worden betaald bij uw volgende betalingscyclus", een bericht binnenin de app zal lezen.
  • Natuurlijk concurreert Robinhood (NASDAQ:HOOD) nu met andere platforms die vergelijkbare bankfuncties bieden, zoals PayPal , Wealthfront, Chime en traditionele banken, merkt Bloomberg op.
  • Aandelen van HOOD wissen de meeste winsten kort na de release uit, maar verhogen nog steeds intraday, terwijl PYPL vandaag in het rood staat omdat het blijkbaar de mogelijkheid test voor gebruikers om tips te verzenden met bitcoin.
  • Ontwikkelaar Steve Moser ontdekte de nieuwe functie in een bètaversie van een aanstaande update van de Robinhood-app; aankomende functies, zoals de mogelijkheid om wisselgeld te investeren en nieuwe beveiligingen tegen de volatiliteit van cryptocurrency, werden eerder ontdekt in een bètaversie van de app, zei Bloomberg.
  • De app geeft ook aan dat Robinhood (HOOD) ook een functie voor spraakverificatie maakt voor zijn telefonische klantenservice; verschillende traditionele banken hebben deze functie al jaren, meldt Bloomberg.
  • "We willen de enige plek zijn waar onze klanten naartoe gaan voor alles wat met geld te maken heeft", benadrukte Bloomberg, zei Chief Financial Officer van Robinhood Jason Warnick tijdens de Q2 winstoproep van het bedrijf.

    Meer over deze brontekstBrontekst vereist voor aanvullende vertaalinformatie Feedback sturen Zijvensters