Analisten verwachten over 2021 stijgende omzet ConAgra Brands, relatief hoog dividend

Morgen publiceert het Amerikaanse ConAgra Brands haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet van het bedrijf uit Chicago op 11.45 miljard dollar. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2021 toen de omzet 11.18 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten ConAgra Brands in beeld plus taxaties 2021

aandelenanalyses

Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 1.18 miljard dollar. Gezien de laatste analistenconsensus heeft het bedrijf dit jaar een winst per aandeel van 2.42 dollar. Zodoende komt de koerswinstverhouding op 14.09 uit.

Fors dividend ConAgra Brands

De consensus van het dividend ligt op 1.21 dollar per aandeel. Het dividendrendement komt hiermee op 3.55 procent te liggen. Het gemiddelde dividendrendement van de voedingssector ligt op een relatief royale 2.31 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde van het bedrijf 16.61 miljard dollar. -6

Het aandeel sloot dinsdag op 34.1 dollar.

Historische koersen ConAgra Brands voorbije 10 jaar

aandelenanalyses conagrabrands

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.