Bryan Garnier geeft aandelen ONWARD Medical een koopadvies en richtprijs van 17 euro

ONWARD Medical N.V. (Euronext: ONWD), het medische technologiebedrijf dat innovatieve therapieën creëert om beweging, onafhankelijkheid en gezondheid te herstellen bij mensen met een dwarslaesie, kondigt aan dat Bryan, Garnier & Co, een toonaangevende investeringsbank gericht op groeiende bedrijven, een onderzoek is gestart met een koopadvies en koersdoel van 17,00 euro per aandeel. Dit is een stijging van 124% ten opzichte van de slotkoers van 7,60 euro op 12 april 2022.

Het inleidende rapport werd gepubliceerd op 13 april 2022. Bryan Garnier voegt zich bij twee andere banken waarvan de analisten ONWARD dekken. Beide banken handhaven koopadviezen met koersdoelen van respectievelijk 15,31 euro en 14,50 euro.

Dave Marver, Chief Executive Officer van ONWARD: "Een koopadvies en richtprijs van 17,00 euro weerspiegelt Bryan Garnier’s vertrouwen in onze toekomstperspectieven. Hun onderzoeksteam herkent het grote marktpotentieel dat kan worden aangeboord met onze unieke technologie, ondersteund door gedegen wetenschap en beschermd door een grote IP-portefeuille."