Rogers $ 5,2 miljard verkoop aan Dupont zou goedkeuring krijgen van de Koreaanse antitrust

 • Dupont's (NYSE:DD) geplande acquisitie van Rogers Corp . (NYSE:ROG) voor $ 5,2 miljard zou zijn goedgekeurd door de Koreaanse antitrustregelgever en wordt in China vlot beoordeeld.
 • De Koreaanse Fair Trade Commission keurde de transactie eerder deze maand onvoorwaardelijk goed, volgens een item van Dealreporter, dat bekende bronnen citeerde. De Chinese antitrusttoezichthouder is in februari begonnen met de herziening en het onderzoek zou soepel verlopen.
 • Dupont zei toen de deal begin november werd aangekondigd dat deze naar verwachting in het tweede kwartaal van 2022 zou worden afgerond. Een bron vertelde Dealreporter dat de deal geen antitrustgerelateerde problemen heeft opgeleverd en op schema ligt om in het tweede kwartaal te worden afgerond.

  Over 2022 komt de omzet van het bedrijf uit Chandler volgens de analisten uit op 1.01 miljard dollar. De omzet zou volgens de analisten dit jaar zodoende het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is behoorlijk minder dan de omzet over 2021 toen de omzet 932.89 miljoen dollar bedroeg.

  Historische omzetten en resultaten Rogers Corp in beeld plus taxaties 2022

  beurskoers

  De analisten gaan voor 2022 uit van een nettowinst van 118 miljoen dollar. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 7.22 dollar verwacht. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op 37.69.

  Analisten rekenen er niet op dat het bedrijf dividenden uit zal gaan keren. Het gemiddelde dividendrendement van de elektronicabedrijven ligt op een zeker aantrekkelijke 2.49 procent.

  De beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 5.08 miljard dollar. 44

  Het aandeel sloot woensdag op 272.12 dollar.

  Historische koersen Rogers Corp afgelopen 10 jaar

  beurskoers rogerscorp

  Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
  nieuws@analist.nl

  Copyright analist.nl B.V.
  All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.