Analisten: dit jaar beste jaar ooit voor Puma

Morgen publiceert het Duitse Puma haar resultaten over het voorbije kwartaal. Volgens de meest recente rondvraag aan de analisten komt de totale omzet van het bedrijf uit dit jaar uit op 9.03 miljard euro. De omzet zou volgens de analistenconsensus dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2022 toen het concern 8.47 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Puma in beeld plus taxaties 2023

beurskoersen

Puma Borussia Dortmund ©

Puma
Puma


Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 365 miljoen euro. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 2.44 euro over. De koerswinstverhouding komt zodoende op 23.2 te liggen.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 84 cent. Puma 's dividendrendement bedraagt dus momenteel 1.48 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de algemene detailhandelsbedrijven levert een aantrekkelijk dividendrendement van circa 2.43 procent op. Het is de verwachting dat het bedrijf op cent een interim-dividend van 82 cent uit zal gaan keren.

Meest recente koersdoelen rond de 68 euro

De laatste 3 adviezen voor de detailhandelaar zijn afkomstig van Credit Suisse , JP Morgan en RBC Capital Markets.

De marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 8.47 miljard euro.

Historische beurskoersen aandeel Puma

beurskoersen puma

Het aandeel staat om 13.25 0.35 procent hoger op 56.6 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.