Momenteel zeer fors dividend Big Lots

Fors dividend Big Lots

Beleggers in het aandeel Big Lots kunnen rekenen op een fors dividend. Op basis van de recente analistentaxaties heeft het aandeel Big Lots nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Ondanks het verwachte verlies zal het bedrijf waarschijnlijk wel een dividend uitkeren. Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 1.2 dollar verwacht. Big Lots 's dividendrendement bedraagt dus momenteel 18.05 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de algemene detailhandel ligt op een aantrekkelijke 2.43 procent.

Dividendrendementen Big Lots

Volgens de meest recente rondvraag aan de analisten komt de totale omzet van het bedrijf uit dit jaar uit op 4.86 miljard dollar. Dit is behoorlijk minder dan de omzet over 2022 toen het concern 5.47 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Big Lots in beeld plus taxaties 2023

beursgrafiek

De meeste analisten gaan voor 2023 uit van een nettoverlies van 239 miljoen dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een verlies per aandeel van 9.1 dollar over. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op -0.73 te liggen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde 189.37 miljoen dollar.

Afgelopen vrijdag sloot het aandeel op 6.65 dollar.

Historische beurskoersen aandeel Big Lots

beursgrafiek biglots

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.