Martec International vraagt uw medewerking aan de marktstudie van 2018 naar OmniChannel allocatie en replenishment methoden in de mode-industrie

De studie zal inzicht verschaffen in trends en benchmarks, op het gebied van allocatie en replenishment, voor modebedrijven in Europa en Noord-Amerika

TAUNTON, Verenigd Koninkrijk, Nov. 28, 2018 (GLOBE NEWSWIRE) -- Martec International, een retail advies- en opleidings buro, is op zoek naar Merchandising, demand  en supply chain professionals, werkzaam in mode retail bedrijven in Europa en Noord-Amerika, om deel te nemen aan de marktstudie van dit jaar naar omnichannel allocatie en replenishment. Het marktonderzoek, dat gesponsord wordt door Neogrid, is gericht op het kwantificeren van de impact van omnichannel retail op de supply chain in de mode industrie en het vaststellen van benchmarks voor de algehele prestaties in deze dynamische omgeving.

Door de exponentiële groei van het aantal verkooppunten onder invloed van omnichannel retail, staan demand planners en supply chains in deze industrie al enige tijd onder toenemende druk om aan de vraag van de consument te voldoen. Hoewel op historische gegevens gebaseerde voorspellingen belangrijk blijven, hebben modewinkels effectieve allocatie methoden en replenishment processen nodig die gebruikmaken van vraagherkenningsdata (demand-sensing), om nee-verkopen te voorkomen en ervoor te zorgen dat de juiste producten op het juiste moment op de juiste plaats zijn.

Door benchmarks vast te stellen voor allocatie en replenishment, kunnen bedrijven zien hoe ze zich verhouden tot hun concurrenten, en belangrijker, hoe ze hun prestaties kunnen verbeteren. De studie omvat:

  • Omnichannel allocatiemethoden
  • Vraag gestuurde Replenishment Processen
  • Effectiviteit van de omnichannel systemen
  • Transparantie in de supply chain van alle verkoopkanalen
  • Retouren van goederen in alle verkoopkanalen
  • Personeel en processen
  • Rapportage en technologie

Alle antwoorden zijn anoniem. De enquête sluit op 20 december 2018. Klik hier om deel te nemen aan het onderzoek.

De belangrijkste bevindingen uit de studie alsmede een benchmark voor omnichannel allocatie en replenishment in de mode-industrie, zullen live worden gepresenteerd op 31 januari 2019 op het Neogrid Fashion Link evenement in Amsterdam, Nederland.

Gerelateerde links:

Over Martec International
Martec International is een advies- en opleidingsburo voor de detailhandel en marktleider in dit soort onderzoek. We helpen retailers hun bedrijfsprestaties te verbeteren en helpen toeleveranciers aan retailers, om hun go-to-market-strategieën met succes te implementeren.

Onze klanten zijn onder andere retailers, technologie- en goederenleveranciers, CPG en FMCG bedrijven, banken, telecombedrijven en investeerders.

Ga voor meer informatie naar www.martec-international.com

Over Neogrid
Slimmere consumenten eisen steeds slimmere supply chains. Als de consument een product niet heeft gekocht, heeft niemand in de keten echt iets verkocht. Neogrid helpt bedrijven bij het plannen en aanvullen van voorraden op basis van vraag gestuurde, realtime gegevens, om de toegevoegde waarde in de hele supply chain te verhogen. Neogrid past zich aan uw bedrijf aan, verbind met elk bestaand systeem en biedt fabrikanten, verkopers, groothandelaren en retailers echte samenwerking op een SaaS- en Cloud-platform, om de voorraad in de keten in balans te brengen en de beschikbaarheid in de schappen voor de consument te garanderen. Ga voor meer informatie naar www.neogrid.com.

Perscontact:
Heather Andrews
DPR Group, Inc.
+1 240-686-1000
heather@dprgroup.com
Stuur in het Nederlands naar: info.europe@neogrid.com