Vastgoedportefeuille Intervest op meer dan € 850 miljoen: groeiplan gerealiseerd met verwerving van twee logistieke sites in Zuid-Nederland voor € 61 miljoen

Realisatie van het groeiplan

Op 13 november 2018 kondigde Intervest Offices & Warehouses haar investeringspijplijn van € 197 miljoen aan en lanceerde in dit kader een kapitaalverhoging van € 100 miljoen die op 30 november 2018 succesvol afgerond werd. In december 2018 heeft Intervest ondertussen in vijf transacties reeds € 129 miljoen van deze investeringspijplijn gerealiseerd met acquisities in het kantorensegment (Leuven) en het logistieke segment (Gent, Raamsdonksveer, Tilburg en Roosendaal).

Sale-and-lease-back met Kwantum voor 28.000 m² distributiecentrum in Tilburg

Intervest heeft een sale-and-lease back overeenkomst gesloten voor een tweede logistieke site in Tilburg. De site is gelegen op het bedrijventerrein Katsbogten aan de zuidkant van Tilburg en omvat een distributiecentrum van circa 26.200 m² en een bijbehorend losstaand kantoorgebouw van circa 2.200 m².

Sale-and-lease-back met Jan de Rijk Logistics voor grootschalige logistieke site in Roosendaal

Intervest heeft verder een sale-and-lease-back overeenkomst gesloten voor een derde logistieke site in Roosendaal. Het omvangrijke logistieke complex van in totaal circa 38.200 m² gelegen op een terrein van meer dan 13ha is gelegen op het bedrijventerrein Majoppeveld Noord.

Volledig persbericht:

Bijlage