Beter Bed Nederland opent de beurs op de Internationale dag van de slaap

Ter gelegenheid van de Internationale dag van de slaap heeft het managementteam van Beter Bed Nederland de beurs geopend door middel van een gongslag.  Beter Bed is in Nederland marktleider op het gebied van slapen. Al ruim 35 jaar voorzien de medewerkers van Beter Bed heel Nederland van de juiste slaapoplossing. Dit wordt gedaan door een uitgekiend assortiment met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

De Internationale dag van de slaap valt in de periode van de slaapadviesweken bij Beter Bed, waarin het belang van slapen en het juiste advies centraal staan. Aangevuld met een scherpe aanbieding op onder andere de matrascollectie, waar 10% extra korting wordt geboden boven op de ‘2 halen 1 betalen’-aanbieding. Zo vindt elke consument bij Beter Bed de juiste slaapoplossing, passend bij ieders comfortwens en voor elk budget.


Profiel
Beter Bed is een fullserviceformule van slaapkamerspeciaalzaken in het midden van de markt met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De artikelen worden door de consument in de winkel of op de website besteld en daarna (grotendeels) gratis thuis afgeleverd en gemonteerd. De winkels zijn gevestigd in de Benelux, bij voorkeur op meubelboulevards of in de nabijheid van andere meubelzaken. In 2018 zijn online grote stappen gezet, waardoor beterbed.nl steeds meer voldoet aan de ambitie om een leidend online kanaal te worden.

Voor meer informatie

Ronald Voogt
Algemeen Directeur Beter Bed Benelux
+31 (0)413 338876                                                                     
+31 (0)6 25746300                                                                     
ronald.voogt@beterbed.nl           


Klik op onderstaande link voor de Pdf van het persbericht.


Bijlage