Polybius Portemonnee ontvangt Token Portefmonnee

Polybius Portemonnee OÜ kondigt aan dat het een Token Portemonnee autorisatie heeft verkregen van de Estse Financiële Inlichtingen Eenheid ("FIU"), waardoor het de Token Portemonnee Service kan lanceren vanuit de OSOM applicatie.

De OSOM App, geëxploiteerd door Polybius Fintech Sprl ("Polybius"), wordt ontwikkeld om verschillende activa van één enkel platform samen te voegen, te begrijpen en over te dragen.

Dankzij de toestemming van de Estse FIU aan Polybius' Estse dochtermaatschappij, Polybius Wallet OÜ, kunnen gebruikers van de OSOM App nu ook hun Bitcoin, Ethereum, PLBT's en andere ERC-20 tokens opslaan in de portemonnee die wordt aangeboden via de App.

Parallel hieraan is Polybius Fintech SPRL van plan om binnenkort ook binnen de OSOM App, zodra het de benodigde licentie heeft ontvangen, de diensten voor samenvoeging van lopende rekeningen en betalingen beschikbaar te stellen. De OSOM app zal daarom de eerste one-stop-shop oplossing zijn om zowel traditionele als symbolische activa op één plaats te integreren!

"Estland is een van de weinige lidstaten van de EU die een licentiesysteem heeft ingevoerd dat vertrouwen en transparantie in de symbolische economie brengt. We hebben de ambitie om de meest betrouwbare service te bouwen, daarom zijn we toegewijd aan het verkrijgen van alle relevante licenties en autorisaties voor de omvang van de aangeboden functionaliteiten" zegt Polybius CEO en oprichter Anton Altement. "Nu we onze Token Portemonnee autorisatie hebben verkregen, zullen we de token portemonnee oplossing mogelijk maken op onze persoonlijke financiële app" -- https://osom.finance

"Vandaag de dag is het veilig en betrouwbaar beheren van token portemonnees te ingewikkeld en de klanten vinden het te omslachtig, wat de aanvaarding van enkele zeer goede projecten op basis van de blockchain technologie bemoeilijkt", legt Chief Product Officer Mathieu Hardy uit, "Osom wil de oplossing bieden: een dienst die net zo veilig is als een bankrekening en net zo gemakkelijk te gebruiken als de beste betaalapps. Zodat iedereen gemakkelijk en veilig toegang heeft tot de waarde van de activa. Vervolgens zullen we werken aan het vereenvoudigen van de koop- en verkoopervaring".