ALD Automotive doet proef met Ease2pay tank app voor leaserijders

Betalen van brandstof door middel van de Ease2pay app, is de volgende innovatieve stap voor ALD Automotive. ALD Automotive en Ease2pay zijn een pilot gestart onder zakelijke en particuliere gebruikers. De leasemaatschappij wil het tankproces voor haar leaserijders nog makkelijker maken door het betalen te vereenvoudigen met de tank app van Ease2pay. De eerste gebruikerservaringen zijn heel positief.

Geen pas meer

Voor het gebruik van een tankpas bij de kassa is het nodig veel informatie te onthouden; de kilometerstand, de pincode, het pompnummer. De Ease2pay app maakt het mogelijk om mobiel, snel en makkelijk vanuit je auto te betalen. Gebruikers van de app hoeven alleen maar uit te stappen om te tanken. Aangekomen bij het tankstation herkent de app de locatie. De klant selecteert in de app het pompnummer, vult de kilometerstand vanachter het stuur in en betaalt vervolgens direct in de app.

Digitaal contact

ALD Automotive is constant op zoek naar innovatieve oplossingen die helpen bij het ontzorgen van leaserijders. Het digitaliseren van diensten speelt hierbij een grote rol. ALD Automotive doet dit door vooral diensten te bieden die dagelijks relevant zijn voor leaserijders. Tanken is daarin een hele logische stap en vanuit die relevantie kunnen er eenvoudig nieuwe diensten worden toegevoegd zoals mobiel betalen voor parkeren. De leasemaatschappij richt zich met deze dienst vooral op de private lease gebruikers, zelfstandigen en MKB-klanten.

Geen plastic versturen

Een ander voordeel van een app is dat er geen handeling van plastic meer is. Leaserijders kunnen gelijk bij ontvangst van de nieuwe leaseauto de app installeren en tanken. Er hoeft geen plastic pas meer te worden verstuurd en dit is natuurlijk ook beter voor het milieu.


Einde persbericht.

-----------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie

Over Ease2pay

Ease2pay is een disruptieve betaaldienst die betalen goedkoper wil maken voor consumenten en winkeliers. Zo is Ease2pay bijvoorbeeld de enige gratis parkeerapp, de gebruiker betaalt geen transactiekosten. Het transactieplatform maakt van iedere smartphone een pinterminal: de app laat consumenten in één handeling bestellen, betalen en sparen zonder gebruik te maken van kassa’s of pinterminals.

------------------------------------------

Rotterdam, Nederland, 7 mei 2019

Verdere informatie:        EASE2PAY N.V., Jan Borghuis, Tel. 010 3074619
Corporate website:        www.ease2paynv.com

Bijlage