Van Lanschot Kempen rondt inkoopprogramma van eigen aandelen af

Amsterdam/’s-Hertogenbosch, 6 mei 2020

Van Lanschot Kempen heeft het aandeleninkoopprogramma succesvol afgerond. In de laatste periode, van 4 mei tot en met 5 mei 2021, heeft Van Lanschot Kempen 17.700 eigen aandelen (certificaten van gewone aandelen A) ingekocht. In deze periode zijn de aandelen ingekocht tegen een gemiddelde prijs van € 24,21 per aandeel voor een totaalbedrag van € 428.567.

In totaal zijn 400.000 aandelen ingekocht onder het inkoopprogramma tegen een gemiddelde prijs van € 23,63 per aandeel, voor een totaalbedrag van €9.451.734.

Het programma werd op 25 februari 2021 aangekondigd. De ingekochte aandelen zullen worden gebruikt ter afdekking van de toe te kennen certificaten van aandelen aan medewerkers in het kader van het bestaande beloningsbeleid en aandelenplannen.

Meer informatie, waaronder het gedetailleerde overzicht van alle inkooptransacties verricht onder dit inkoopprogramma, is beschikbaar op www.vanlanschotkempen.com/inkoopaandelen.

Media Relations: 020 354 45 85; mediarelations@vanlanschotkempen.com
Investor Relations: 020 354 45 90; investorrelations@vanlanschotkempen.com

Over Van Lanschot Kempen
Als wealth manager is Van Lanschot Kempen , met haar merknamen Van Lanschot, Kempen en Evi, actief in Private Banking, Asset Management en Merchant Banking. Ons doel is het behoud en de opbouw van vermogen, op een duurzame manier, zowel voor onze klanten als voor de samenleving waar we deel van uitmaken. Van Lanschot Kempen is beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam en is de oudste onafhankelijke financiële instelling van Nederland met een geschiedenis die teruggaat tot 1737.

Zie voor meer informatie: vanlanschotkempen.com

Disclaimer
Dit persbericht is geen (uitnodiging tot het doen van een) aanbod tot het (ver)kopen of anderszins verkrijgen van of inschrijven op financiële instrumenten en is geen advies of aanbeveling om enige handeling te verrichten of na te laten.

Bijlage