Lloydspharma selecteert Greenock van Corilus

Fagron maakt vandaag bekend dat Lloydspharma een overeenkomst heeft gesloten met Corilus om Greenock Pharmacy, de innovatieve apotheeksoftware, te installeren in haar apotheken in België. De 110 apotheken van Lloydspharma zullen ook centraal worden aangestuurd door Greenock Central.

Lloydspharma maakt deel uit van de internationale Celesio AG groep en heeft in België 110 apotheken verspreid over het land. Na een grondige markt- en productstudie van alle softwarespelers op de Belgische markt die 24 maanden in beslag genomen heeft, hebben Lloydspharma en zijn Managing Director Antoine Tagliavini voor Greenock van Corilus gekozen.

Belangrijke argumenten om te kiezen voor Greenock zijn de gebruiksvriendelijkheid van de software, de aandacht voor farmaceutische zorg, de vooruitstrevende technologie, de mogelijkheid om de 110 apotheken van op één centraal punt aan te sturen, de professionele opvolging met een multidisciplinair team en de sterke reactiviteit van Corilus.

Dirk Van Lerberghe, CEO van Corilus: "De keuze van Lloydspharma voor Greenock is een duidelijke bevestiging van de kwaliteit en superioriteit van Greenock. Sinds de introductie is Greenock al bij meer dan 100 apotheken geïnstalleerd en zijn er even zoveel bestellingen gedaan. Op het ogenblik is Corilus ook met andere groeperingen in gesprek over de installatie van Greenock."