Saxo Bank onderscheiden met Cash Innovatieprijs

Saxo Bank is bij de uitreiking van de CashCow Awards wederom in de prijzen gevallen. Tijdens de BeleggersFair Kennis Update (online) heeft Saxo één van de vier prijzen in de wacht gesleept: de Cash Innovatieprijs. Deze award is uitgereikt op basis van de meeste publieksstemmen in de categorie meest innovatieve broker. Vorig jaar won Saxo Bank al de CashCow award voor Beste Broker.

Saskia Klep, CEO bij Saxo Bank, is zeer te spreken over de winst. “Het is een eer om deze prijs in ontvangst te nemen en we zijn zeer erkentelijk voor alle stemmen. We zijn dagelijks bezig om ons platform te verbeteren en met het doorvoeren van innovaties op ons digitale platform. Het is fijn te merken dat dit wordt gewaardeerd.”

Informatiebehoefte klanten leidend

Een belangrijk uitgangspunt van Saxo is om klanten te bedienen op basis van wat zij vragen. Met nuttige informatie en bruikbare tools communiceert Saxo dagelijks met haar klanten. Daarnaast ontwikkelen de experts van Saxo voor verschillende klantgroepen een groot aantal artikelen, blogs en webinars voor ervaren beleggers, maar ook voor nieuwkomers die op weg moeten worden geholpen.

“We doen veel onderzoek naar de klantervaringen op ons beleggersplatform en proberen dit zo intuïtief mogelijk in te richten. Ook bieden we regelmatig nieuwe producten aan die passen in de beleggingsstrategie van onze klanten. Binnenkort lanceren we weer een nieuw product”, zegt Klep.