Ingrid de Graaf verlaat Delta Lloyd

Delta Lloyd maakt bekend dat Ingrid de Graaf heeft besloten Delta Lloyd te verlaten en haar loopbaan elders voort te zetten. Zij zal in het voorjaar van 2017 vertrekken nadat zij haar werkzaamheden goed heeft kunnen afronden en overdragen. Ingrid de Graaf is sinds 1999 in dienst bij Delta Lloyd en is sinds 2014 lid van de Raad van Bestuur. Daarvoor bekleedde zij verschillende directiefuncties binnen Delta Lloyd, waaronder als algemeen directeur van de Commerciële Divisie en algemeen directeur van ABN AMRO Verzekeringen.

President-commissaris Rob Ruijter: "De Raad van Commissarissen is Ingrid de Graaf erkentelijk voor haar bijdrage aan Delta Lloyd. Zij heeft een belangrijk aandeel geleverd aan het operationele en commerciële succes van Delta Lloyd. Wij wensen haar alle goeds voor de toekomst."

Ingrid de Graaf: "Na ruim 17 jaar in diverse functies binnen Delta Lloyd werkzaam te zijn geweest, heb ik persoonlijk het besluit genomen om weg te gaan. Delta Lloyd is een prachtig bedrijf met geweldige collega's, maar ik ben toe aan een nieuwe uitdaging."

Over de opvolging van Ingrid de Graaf als lid van de Raad van Bestuur van Delta Lloyd volgt op termijn nader bericht.

Lees het volledige persberichtThis announcement is distributed by NASDAQ OMX Corporate Solutions on behalf of NASDAQ OMX Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: Delta Lloyd via GlobeNewswire

HUG#2064731