Eddy Van Geyte benoemd tot CEO van Saxo Bank België

Saxo, de online handels- en beleggingsspecialist, is verheugd de benoeming van Eddy Van Geyte tot CEO van Saxo Bank België aan te kondigen. Van Geyte volgt Vincent Germyns op, die momenteel CEO is van Saxo's Mid-European Region en het afgelopen jaar fungeerde als interim CEO van Saxo België.

Eddy van geyte
Eddy Van Geyte
Eddy Van Geyte heeft uitgebreide kennis van Saxo's producten, platformen, diensten en de specifieke behoeften van de Belgische klanten. Tijdens de overname van BinckBank door Saxo in 2019 speelde Van Geyte een centrale rol in de succesvolle integratie van de activiteiten van BinckBank in de platformen van Saxo.

Van Geyte kwam meer dan 16 jaar geleden bij BinckBank en bekleedde verschillende marketingfuncties, voordat hij in augustus 2019 benoemd werd tot hoofd marketing van Saxo Bank België. Hij begon zijn carrière als projectmanager bij Moore Response Marketing en behaalde een Master in de Communicatiewetenschappen aan de Universiteit Gent.

Eddy Van Geyte verklaarde enthousiast:

​“Dromen kunnen uitkomen. Na meer dan 16 jaar in marketingfuncties ben ik dankbaar en opgetogen om de rol van CEO van Saxo Bank België op mij te nemen en de groeidynamiek voort te zetten die Vincent Germyns in gang zette. Onze handelsplatformen en ons brede aanbod van financiële instrumenten zijn ontworpen om traders en beleggers in staat te stellen de kansen op de markten optimaal te benutten. We streven naar win-winsituaties met onze klanten en willen zeer competitief zijn. Daarom heb ik er alle vertrouwen in dat we samen met de getalenteerde collega's in België en in de overige Saxo kantoren wereldwijd, ons volledige potentieel zullen realiseren. Het is werkelijk een boeiende tijd voor Saxo."

Vincent Germyns sprak ook zijn vertrouwen uit in de capaciteiten van Van Geyte:

​"Eddy Van Geyte heeft vele jaren aan dit vakgebied gewijd en heeft blijk gegeven van een onwrikbare inzet en loyaliteit aan Saxo. Zijn uitzonderlijke vaardigheden en ervaring maken hem de ideale keuze om Saxo Bank België in de toekomst te leiden en ik ben er trots op de leiding aan hem door te kunnen geven. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij het in zijn nieuwe rol goed zal doen en kijk ernaar uit om nog nauwer met hem samen te werken om onze groeistrategie te versnellen en de aspiraties van onze klanten en de grenzeloze mogelijkheden binnen de markten verder met elkaar te verbinden."