Analist die val bitcoin voorspelde ziet nu prijs van 50.000 dollar

Rondom de bitcoin lijkt weer meer reuring te komen. Sinds midden maart dit jaar koerst de beruchte cryptomunt weer behoorlijk hoger tot richting de 6.000 dollar. Eind 2017 koerste de bitcoin echter nog rond haar alltime high van bijna 20.000 dollar. Diverse cryptogoeroes roepen alweer dat de cryptomunten uit hun winterslaap komen en aan een lente (wederopstanding) beginnen zo meldt Zack Guzman, schrijver voor Yahoo Finance

Bitcoinpeterbrandt

Peter Brandt en Willem Middelkoop verwachten giga bitcoin stijging

Peter Brandt, de 71-jarige technische analist en tevens oprichter van Factor Research & Trading voorspelde eerder de enorme koerscrash van de bitcoin 2018. Voor de komende 2 jaar verwacht Brandt echter een totale heropleving en ziet de bitcoin zelfs naar de 50.000 dollar gaan. Brandt is hiermee niet de enige want ook de bekende Nederlandse beursgoeroe Willem Middelkoop verwacht een gigantische koerswinst van de bitcoin. Middelkoop sluit niet uit dat deze cryptomunt binnen nu en 2 jaar zelfs tot over de 100.000 dollar kan komen. Middelkoop belegt mede hierdoor 5 procent van zijn kapitaal in deze cryptomunt.

Zelfde ontwikkelingen bitcoin als in 2015

Brandt stelt dat de omstandigheden voor de bitcoin nu lijken op die in 2015 vlak voor de forse koerswinsten. De technische analist ziet dezelfde koerspatronen en dat maakt hem nu enorm zeker van een herhaling van de gigantische koerswinsten. Brandt verwijst naar de parabolische koersontwikkelingen nu die hij net als veel andere technische analisten doortrekt naar de toekomst.