Fisher Investments Europe uitgeroepen tot Vermogensbeheerder van het Jaar

Fisher Investments Europe, een dochteronderming van Fisher Investments, is op 8 maart 2016 door ADVFN uitgeroepen tot Vermogensbeheerder van het Jaar bij de uitreiking van de International Financial Awards. De International Financial Awards vormen een erkenning voor vernieuwende producten en diensten in de internationale financiële sector.

De jury bestond uit investment adviseurs, vooraanstaande journalisten en afgevaardigden van handelshuizen en –platforms van over de hele wereld. Bij het bekendmaken van de prijs lichtte ADVFN CEO Clem Chambers de keuze voor Fisher Investments Europe als volgt toe: “Fisher Investments Europe is een innovator op het gebied van vermogensbeheer en is daarmee een belangrijke factor in het financiële landschap van België Europa.”

ADVFN, voorheen bekend als het Advanced Financial Network, is een internationale online community van beleggers en biedt diensten zoals het monitoren van beleggingen, koersinformatie en analyses. Ook in 2015 won Fisher Investments Europe deze award. Toen vanwege het bieden van een “breed scala aan strategieën voor vermogensbeheer waarbij zowel individuele als institutionele beleggers een investment plan op maat krijgen.”

Carrianne Coffey, directeur van Fisher Investments Europe reageerde verheugd: “We voelen ons zeer vereerd dat ADVFN ons kantoor twee jaar achter elkaar deze award heeft toegekend. We hebben hard gewerkt aan diensten die de beleggingswereld verbeteren. Onze prioriteit is altijd om zowel Belgische als andere Europese beleggers ongeëvenaarde service te bieden en doorlopend te voorzien van kennis. Deze prijs bevestigt dat we goed op weg zijn in het waarmaken van die belofte.” Naast Fisher Investments Europe waren er nog XX winnaars in andere categorieën, zoals Naast Fisher Investments Europe waren er nog 33 winnaars in andere categorieën, zoals Barclays Stockbrokers, TD Direct Investing en The Economist.

Een volledig overzicht van alle winnaars van 2016 vindt u hier.

Analist.be Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.be

Copyright analist.be B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.be doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.