Inberg grote winnaar Lynx debat

Gisteren organiseerde LYNX voor de zesde keer het grootste online beleggersdebat van Nederland op beursplein 5. Onder leiding van Tycho Schaaf kwamen vier beleggingsexperts samen om hun vooruitzichten om het beursjaar 2017 kenbaar te maken. In totaal keken 7.751 beleggers naar het debat.

Zorgt Trump ervoor dat 2017 het jaar van de Amerikaanse aandelen wordt? Of kunt u dit jaar toch beter kiezen voor goud? Beleggingsexperts Karel Mercx van Beleggers Belangen, André Brouwers van het Beleggingsinstituut, Cees Smit van For Tomorrow en Nico Inberg van IEX legden elkaar het vuur na aan de schenen.

Dé gouden tips voor 2017

De experts gaven ieder twee tips over het komende beursjaar. De kijker bepaalde middels een live poll wat zij van de tip vonden. Karels tip over ‘VanEck vectors Gold Miners ETF ’ werd het best gewaardeerd door de kijkers. Ook de experts waren het eens met zijn visie op dit unieke beleggingsproduct.

Gedenkwaardige Battles

Na de tips werden twee analisten in een battle oog in oog gezet om hun opinie over verschillende stellingen te verdedigen. De meningen waren verdeeld en er werd flink gediscussieerd.

Lynxbeleggersdebat

De grote winnaar van het debat; Nico Inberg

Welke analist vond het publiek het meest overtuigend? André kwam als beste battler uit de bus maar uiteindelijk gaven de tips van Nico de doorslag. Zijn tip over het aandeel ArcelorMittal werd goed ontvangen door de kijkers.

Al met al hebben de beleggers waardevolle tips voor 2017 gegeven en het is zeker de moeite waard om het beleggersdebat terug te kijken. In een extra LYNX Masterclass geven zij nog een derde tip voor het komende beursjaar.

De 12 tips uit het LYNX Beleggersdebat

Hieronder vindt u de tips uit het debat. Voor een toelichting en argumentatie kunt u hier het debat terugkijken.

Cees Smit , For Tomorrow

 • Koop First Solar
 • Koop GoPro

  André Brouwers, Het Beleggingsinstituut

 • Koop AEX Call dec 2021 uitoefenprijs 400
 • Koop Lyxor UCITS ETF Daily Double Short BTP

  Karel Mercx, Beleggers Belangen

 • Short WTI-olie - DB Crude Double Short

  Koop VanEck Vectors Gold Miners ETF

  Nico Inberg, IEX
  Koop ArcelorMittal
  Koop Fugro

  Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
  nieuws@analist.nl

  Copyright analist.nl B.V.
  All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.