Analisten verwachten over 2024 omzetdaling omzet Jungheinrich

Morgen gaat Jungheinrich haar resultaten over het afgelopen kwartaal naar buiten brengen. De gemiddelde verwachting van de omzet van het bedrijf uit Hamburg over dit jaar ligt volgens de analisten op 5.55 miljard euro. Dit is beperkt minder dan de totale omzet over 2023 toen het bedrijf 5.55 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Jungheinrich in beeld plus taxaties 2023

beurskoers

Jungheinrich Duitsland fabriek Hamburg ©

Jungheinrich
Jungheinrich


Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 306 miljoen euro. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 3.02 euro. De koerswinstverhouding bedraagt hierdoor 11.7.

De consensus van de dividendbetaling ligt op 78 cent per aandeel. Het dividendrendement komt hiermee op 2.21 procent te liggen. Het gemiddelde dividendrendement van de industriële bouwkundige bedrijven ligt op een zeker aantrekkelijke 1.86 procent.

Recentste taxaties rond de 40 euro

De meest recente adviezen voor het industriële bouwkundige bedrijf zijn afkomstig van Berenberg, Citigroup en Barclays .

De marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 1.7 miljard euro.

Historische koersen aandeel Jungheinrich

beurskoers jungheinrich

Het aandeel sloot vrijdag op 35.32 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.