Cisco Systems bij hoogste dividendaandelen in Amerika

Fors dividend Cisco Systems

Beleggers in het aandeel Cisco Systems kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Baserend op de laatste analistentaxaties heeft het aandeel Cisco Systems nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1,38 dollar. Het dividendrendement van Cisco Systems ligt hiermee op 3,11 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de hardwareproducenten ligt op een nihile 1 procent.

Dividendrendementen Cisco Systems

Cisco Systems zal morgen haar boeken over het afgelopen kwartaal aan de pers presenteren. Over het huidige boekjaar komt de omzet volgens de analisten uit op 51,54 miljard dollar. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2017 toen de omzet 49,33 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Cisco Systems in beeld plus taxaties 2018

beurskoers

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 13,66 miljard dollar. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een winst per aandeel van 3,04 dollar over. De koerswinstverhouding bedraagt hierdoor 14,58.

Laatste taxaties rond de 49 dollar

UBS , Independent Research en RBC Capital Markets gaven onlangs taxaties voor het aandeel.

Cisco Systems 's beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 220,9 miljard . Het aandeel Cisco Systems was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel Cisco Systems maar liefst 34 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 34 en de 49 dollar. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 167 procent hoger.

Het aandeel staat om 16.35 3,78 procent hoger op 44,33 dollar.

Historische koersen Cisco Systems 2007-2018

beurskoers ciscosystems

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.