Kinder Morgan in top Amerikaanse dividendaandelen

Fors dividend Kinder Morgan

Beleggers in het aandeel Kinder Morgan kunnen rekenen op een fors dividend. Op basis van de recente analistentaxaties heeft het aandeel Kinder Morgan nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 0,79 cent. Het dividendrendement komt hiermee op 4,62 procent te liggen. Het doorsnee dividendrendement van de olie- en gasbedrijven ligt op een summiere 1 procent.

Dividendrendementen Kinder Morgan

Morgen publiceert het Amerikaanse Kinder Morgan haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over het huidige boekjaar komt de omzet volgens de analisten uit op 14,18 miljard dollar. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2017 toen het bedrijf 13,71 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Kinder Morgan in beeld plus taxaties 2018

fundamenteel onderzoek

De meeste analisten rekenen voor 2018 op een nettowinst van 1,84 miljard dollar. Volgens de jongste analistenconsensus houdt het bedrijf over dit jaar een winst per aandeel van 92 cent over. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op 18,6.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Kinder Morgan's beurswaarde 38,16 miljard dollar. Het aandeel Kinder Morgan bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds januari vorig jaar staat het aandeel Kinder Morgan 9 procent lager. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 15 en de 20 dollar.

Het aandeel sloot vrijdag op 17,11 dollar.

Historische beurskoersen aandeel Kinder Morgan

fundamenteel onderzoek kindermorgan

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.