Analisten verwachten over 2018 stijgende omzet Weyerhaeuser, fors dividend

Morgen publiceert het Amerikaanse Weyerhaeuser haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 7,54 miljard dollar. Dit is licht meer dan de omzet over 2017 toen de omzet 7,2 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Weyerhaeuser in beeld plus taxaties 2018

fundamenteel onderzoek

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 948 miljoen dollar. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 1,22 dollar. De koers/winstverhouding komt hiermee op 21,48 te liggen.

Fors dividend Weyerhaeuser

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 1,26 dollar. Het dividendrendement komt hiermee op 4,81 procent te liggen. Het doorsnee dividendrendement van de gediversifieerde industrieën sector ligt op een nihile 1 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Weyerhaeuser's beurswaarde 19,62 miljard dollar. Het aandeel Weyerhaeuser was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel Weyerhaeuser 27 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 21 en de 38 dollar. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 159 procent hoger.

Het aandeel sloot woensdag op 26,21 dollar.

Historische beurskoersen Weyerhaeuser

fundamenteel onderzoek weyerhaeuser

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.