Campbell Soup in top Amerikaanse dividendaandelen

Beleggers in het aandeel Campbell Soup kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel Campbell Soup nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 1,41 dollar verwacht. Campbell Soup's dividendrendement komt hiermee op 3,65 procent te liggen. Gemiddeld levert een aandeel in de voedingsbedrijven levert een beperkt dividendrendement van circa 1 procent op.

Historische dividendrendementen Campbell Soup

Morgen zal het Amerikaanse Campbell Soup haar cijfers over het afgelopen kwartaal publiceren. De omzet van Campbell Soup over dit jaar komt uit op 9,94 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2017 toen het concern 8,69 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Campbell Soup in beeld plus taxaties 2019

aandelenanalyse

Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 745 miljoen dollar. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een winst per aandeel van 2,47 dollar over. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 15,66 te liggen.

Campbell Soup's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 11,64 miljard dollar. Het aandeel Campbell Soup bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel Campbell Soup 2 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 32 en de 44 dollar.

Historische koersen Campbell Soup voorbije 10 jaar

aandelenanalyse campbellsoup

Het aandeel sloot zondag op 38,67 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.