Meer omzet Urban Outfitters door analistengilde verwacht

Morgen presenteert het Amerikaanse Urban Outfitters haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De omzet van Urban Outfitters over dit jaar komt uit op 4,06 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2017 toen het concern 3,95 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Urban Outfitters in beeld plus taxaties 2019

aandeel

Onderaan de streep rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 278 miljoen dollar. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een winst per aandeel van 2,61 dollar over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op 10,34.

De meeste analisten gaan er vanuit dat Urban Outfitters geen dividenden uit zal gaan keren. Het gemiddelde dividendrendement van de algemene detailhandel ligt op een summiere 1 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Urban Outfitters' nu rond de 2,92 miljard dollar. Het aandeel Urban Outfitters was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Gemeten vanaf mei vorig jaar staat het aandeel Urban Outfitters 36 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 26 en de 53 dollar.

Het aandeel sloot woensdag op 26,98 dollar.

Historische beurskoersen aandeel Urban Outfitters

aandeel urbanoutfitters

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.