Omzet Urban Outfitters op hoogste niveau ooit aldus analisten

Morgen komt het Amerikaanse Urban Outfitters met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De omzet van het concern uit over dit jaar komt uit op 5.05 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. De verwachting van de omzet zou voor het bedrijf een recordomzet betekenen. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2022 toen het concern 4.8 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Urban Outfitters in beeld plus taxaties 2023

aandelenanalyses

De meeste analisten gaan voor 2023 uit van een nettowinst van 262 miljoen dollar. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 2.81 dollar verwacht. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op 12.72.

Dividendbetalingen door het bedrijf worden niet verwacht. Het gemiddelde dividend van de algemene detailhandelsbedrijven ligt op een prima 2.43 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van het bedrijf 3.45 miljard dollar.

Het aandeel staat om 17.36 0.87 procent lager op 35.74 dollar.

Historische beurskoersen Urban Outfitters

aandelenanalyses urbanoutfitters

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.