Extreem hoog dividend aandeel Kuehne+Nagel

Fors dividend Kuehne+Nagel

Beleggers in het aandeel Kuehne+Nagel kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Baserend op de laatste analistentaxaties heeft het aandeel Kuehne+Nagel nu één van de hoogste dividendrendementen van de Zwitserse beurs. De consensus van het dividend ligt op 6,11 CHF per aandeel. Kuehne+Nagel's dividendrendement komt hiermee op 4,2 procent te liggen. Het doorsnee dividendrendement van de transport & logistieksector ligt op een nihile 1 procent.

Dividendrendementen Kuehne+Nagel

Morgen zal het Zwitserse Kuehne+Nagel met haar resultaten over het afgelopen kwartaal komen. Over dit jaar komt de omzet volgens de analisten uit op 23,79 miljard CHF. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2018 toen het concern 20,77 miljard CHF verdiende.

Historische omzetten en resultaten Kuehne+Nagel in beeld plus taxaties 2019

koersgrafieken

De analisten rekenen voor 2019 op een nettowinst van 788 miljoen CHF. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een winst per aandeel van 6,57 CHF. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 22,15 te liggen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Kuehne+Nagel's marktkapitalisatie 17,42 miljard CHF. Het aandeel Kuehne+Nagel was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds juli vorig jaar staat het aandeel Kuehne+Nagel 1 procent lager. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 122 en de 162 CHF.

Het aandeel staat om 10.59 0,27 procent lager op 145,55 CHF.

Historische koersen Kuehne+Nagel afgelopen 10 jaar

koersgrafieken kuehne+nagel

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.