Analisten: dit jaar beste jaar ooit voor Kuehne+Nagel

Kuehne+Nagel zal morgen haar cijfers over het voorbije kwartaal bekend maken. Gezien de de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 21,14 miljard CHF. De omzet zou volgens de analisten dit jaar zodoende het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2016 toen de omzet 16,53 miljard CHF bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Kuehne+Nagel in beeld plus taxaties 2017

fundmantele data

De analisten rekenen voor 2017 op een recordnettowinst van 756 miljoen CHF. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 6,3 CHF verwacht. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op 25,56.

Fors dividend Kuehne+Nagel

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 5,77 CHF. Het dividendrendement ligt zodoende op 3,58 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de transport- & logistiekbedrijven ligt op een nihile 0,47 procent.

Kuehne+Nagel's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 19,3 miljard CHF.

Het aandeel staat om 9.35 0,19 procent hoger op 161 CHF.

Historische koersen Kuehne+Nagel

fundmantele data kuehne+nagel

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.