Ebro Foods in top Spaanse dividendrendementen

Fors dividend Ebro Foods

Beleggers in het aandeel Ebro Foods kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel Ebro Foods nu één van de hoogste dividendrendementen van de Spaanse beurs. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 0,61 cent. Het dividendrendement komt hiermee op 3,24 procent te liggen. Het gemiddelde dividendrendement van de voedingsbedrijven ligt op een nihile 1 procent.

Dividendrendementen Ebro Foods

Ebro Foods gaat morgen haar cijfers over het voorbije kwartaal bekend maken. De omzet van Ebro Foods over dit jaar komt uit op 2,74 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2018 toen het concern 2,65 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Ebro Foods in beeld plus taxaties 2019

aandelenanalyse

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 166 miljoen euro. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 1,08 euro. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op 17,43.

Ebro Foods's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 2,9 miljard euro. Het aandeel Ebro Foods bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf juli vorig jaar staat het aandeel Ebro Foods 1 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 16 en de 20 euro.

Om 9.59 stond het aandeel 0,32 procent lager op 18,82 euro.

Historische beurskoersen Ebro Foods

aandelenanalyse ebrofoods

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.