Analisten verwachten over 2019 dalende omzet Dialog Semiconductor

De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 1,44 miljard euro. Dit is licht minder dan de omzet over 2018 toen het concern 1,44 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Dialog Semiconductor in beeld plus taxaties 2019

aandeel

Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 219 miljoen euro. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 2,93 euro over. Zodoende komt de koerswinstverhouding op 13,83 uit.

De meeste analisten gaan er vanuit dat Dialog Semiconductor geen dividenden uit zal gaan keren. Gemiddeld levert een aandeel in de producenten van halfgeleiders levert een beperkt dividendrendement van circa 0,5 procent op.

Actuele koersdoelen nabij de 31 euro

De laatste 3 adviezen voor de producent van halfgeleiders zijn afkomstig van Bankhaus Lampe, Deutsche Bank en JP Morgan.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Dialog Semiconductor's totale beurswaarde 3,1 miljard euro. Het aandeel Dialog Semiconductor bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel Dialog Semiconductor maar liefst 170 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 15 en de 41 euro.

Het aandeel staat om 13.11 0,27 procent lager op 40,52 euro.

Historische koersen Dialog Semiconductor

aandeel dialogsemiconductor

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.