Analisten gaan uit van superjaar voor Kroger

Morgen komt het Amerikaanse bedrijf Kroger met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Op basis van de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. Over het huidige boekjaar komt de omzet volgens de analisten uit op 115,21 miljoen dollar. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is fors minder dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 109,83 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Kroger in beeld plus taxaties 2016

fundamental research

De analisten rekenen voor 2016 op een recordnettowinst van 2,05 miljard dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 2,13 dollar over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 15,54 te liggen.

Morgen komt het Amerikaanse bedrijf Kroger met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over het huidige boekjaar komt de omzet volgens de analisten uit op 115,21 miljoen dollar. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is fors minder dan de omzet over 2015 toen de omzet 109,83 miljard dollar bedroeg. De analisten rekenen voor 2016 op een recordnettowinst van 2,05 miljard dollar.

Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 2,13 dollar over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 15,54 te liggen.

Historische omzetten en taxatie Kroger

fundamental research

Het aandeel sloot dinsdag op 33,1 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.