Omzetstijging Salesforce.com aldus consensus analisten

Morgen zal het Amerikaanse Salesforce.com haar resultaten over het afgelopen kwartaal bekend maken. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 16,66 miljard dollar. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2018 toen de omzet 13,28 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Salesforce.com in beeld plus taxaties 2019

aandelenanalyses

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 2,28 miljard dollar. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een winst per aandeel van 2,66 dollar. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op een extreme 54,71.

Dividenduitkeringen worden van Salesforce.com niet verwacht. Het gemiddelde dividendrendement van de softwaresector ligt op een summiere 1 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Salesforce.com's marktkapitalisatie 106,24 miljard dollar. Het aandeel Salesforce.com bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf augustus vorig jaar staat het aandeel Salesforce.com 0 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 114 en de 168 dollar.

Historische koersen Salesforce.com

aandelenanalyses salesforce.com

Om 0.30 staat het aandeel 0 procent lager op 145,54 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.