Analistenkorps rekent op omzetgroei Salesforce.com

Morgen komt het Amerikaanse Salesforce.com met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De omzet van het bedrijf uit San Francisco over dit jaar komt uit op 20,8 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is fors meer dan de omzet over 2019 toen het concern 17,1 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Salesforce.com in beeld plus taxaties 2020

aandeel

De meeste analisten rekenen voor 2020 op een nettowinst van 3,48 miljard dollar. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een winst per aandeel van 3,75 dollar over. De koerswinstverhouding bedraagt hierdoor een erg hoge 66,03.

Analisten verwachten over dit jaar geen dividenduitkering. Gemiddeld levert een aandeel in de softwarebedrijven levert een beperkt dividendrendement van circa 0,16 procent op.

De marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 190,68 miljard dollar. Het aandeel was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel maar liefst 52 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 115 en de 285 dollar.

Historische koersen Salesforce.com

aandeel salesforce.com

Klikt u hier voor dividend aandeel Salesforce.com. Het aandeel sloot vrijdag op 247,63 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.