Omzet Adecco op hoogste niveau ooit aldus analisten, fors dividendrendement

Fors dividend Adecco

Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel Adecco tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Zwitserse beurs.

De consensus van het dividend ligt op 2,26 CHFF per aandeel. Adecco 's dividendrendement komt hiermee uit op 3,13 procent. Het gemiddelde dividend van de uitzendbureaus ligt op een prima 2,38 procent.

Dividendrendementen Adecco

Morgen zal het Zwitserse bedrijf Adecco haar resultaten over het vorige kwartaal publiceren. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 22,65 miljard CHFF. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is licht meer dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 22,01 miljard CHFF verdiende.

Historische omzetten en resultaten Adecco in beeld plus taxaties 2016

aandelenanalyses

De analisten gaan voor 2016 uit van een nettowinst van 739 miljoen CHFF. Over dit jaar koerst het bedrijf volgens de analisten af op een winst per aandeel van 4,36 CHFF. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 16,56 uit.

Recente koersdoelen rond de 68 CHFF

Het aandeel Adecco wordt door 10 analisten gevolgd (op basis van fundamentele analyse). Het gemiddelde van de koersdoelen voor het aandeel staat op 69,33 CHFF. Dit is circa 2 procent minder dan de huidige koers van 72,2 CHFF.

Beleggers Belangen, Jefferies & Co. en HSBC gaven onlangs adviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Adecco 's marktkapitalisatie 12,52 miljard CHFF.

Het aandeel sloot dinsdag op 72,2 CHFF.

Historische beurskoersen Adecco

aandelenanalyses adecco

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.