Brunel nu bij één de hoogste dividendrendementen in Nederland

Fors dividend Brunel

Op basis van de recente analistentaxaties heeft het aandeel Brunel nu één van de hoogste dividendrendementen van de Nederlandse beurs.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1 euro. Het dividendrendement komt hiermee op 6,5 procent te liggen. Het gemiddelde dividendrendement van de uitzendbureaus ligt op een magere 0,88 procent.

Dividendrendementen Brunel

De omzet van Brunel over dit jaar komt uit op 875,5 miljoen euro. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is licht minder dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 884,9 miljoen euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Brunel in beeld plus taxaties 2016

historische koersen

De analisten gaan voor 2016 uit van een nettowinst van 17 miljoen euro. Over dit jaar ligt de consensus van Brunel 's resultaat per aandeel op een winst van 38 cent. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op 40,5.

Jongste koersdoelen rond de 16 euro

Het aandeel Brunel wordt door 8 analisten gevolgd (op basis van fundamentele analyse). Het gemiddelde van de afgegeven koersdoelen voor het aandeel staat op 16,8 euro. Dit is circa 10 procent meer dan de huidige koers van 15,39 euro.

Beleggers Belangen, ABN AMRO en Kepler Capital Markets gaven onlangs taxaties voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Brunel 's marktkapitalisatie momenteel 768,75 miljoen euro.

Om 9.21 staat het aandeel 0,52 procent lager op 15,39 euro.

Historische koersen Brunel

historische koersen brunel

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.