Momenteel zeer fors dividend TLG Immobilien

Fors dividend TLG Immobilien

Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel TLG Immobilien nu één van de hoogste dividendrendementen van de Duitse beurs.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 0,82 cent. Het dividendrendement ligt zodoende op 4,58 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de vastgoedbedrijven ligt op een summiere 0,88 procent.

Dividendrendementen TLG Immobilien

Morgen publiceert het Duitse bedrijf TLG Immobilien haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De omzet van TLG Immobilien over dit jaar komt uit op 141,6 miljoen euro. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is licht meer dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 140 miljoen euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten TLG Immobilien in beeld plus taxaties 2016

koersgrafieken

Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 82 miljoen euro. Over dit jaar koerst het bedrijf volgens de analisten af op een winst per aandeel van 1,13 euro. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 15,86 uit.

Recentste taxaties rond de 22 euro

Het aandeel TLG Immobilien wordt door 7 fundamentele analisten gevolgd. Het gemiddelde koersdoel voor het aandeel staat op 21,57 euro. Dit is circa 21 procent meer dan de huidige beurskoers van 17,92 euro.

De meest recente adviezen voor het vastgoedconcern zijn afkomstig van Nord Landesbank Kepler Capital Markets en Bankhaus Lampe.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt TLG Immobilien's marktkapitalisatie 1,21 miljard euro.

Het aandeel staat om 9.33 0,92 procent lager op 17,92 euro.

Koershistorie TLG Immobilien 2007-2017

koersgrafieken tlgimmobilien

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.