Telefonica Deutschland bij hoogste dividendaandelen in Duitsland

Beleggers in het aandeel Telefonica Deutschland kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Baserend op de laatste analistentaxaties heeft het aandeel Telefonica Deutschland nu één van de hoogste dividendrendementen van de Duitse beurs. Ondanks het verwachte verlies zal het bedrijf waarschijnlijk wel een dividend uitkeren. Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 0,25 cent. Het dividendrendement van Telefonica Deutschland ligt hiermee op 10,92 procent. Het doorsnee dividendrendement van de telecommunicatiesector ligt op een zeker aantrekkelijke 17 procent.

Historische dividendrendementen Telefonica Deutschland

De omzet van Telefonica Deutschland over dit jaar komt uit op 7,31 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is vrij beperkt minder dan de omzet over 2018 toen de omzet 7,32 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Telefonica Deutschland in beeld plus taxaties 2019

aandelenanalyses

De analisten rekenen voor 2019 op een nettoverlies van 117 miljoen euro. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een verlies per aandeel van 5 cent over. De koerswinstverhouding bedraagt hierdoor -45,8.

Laatste taxaties rond de 3 euro

De meest recente adviezen voor het telecombedrijf zijn afkomstig van UBS, Credit Suisse en Macquarie Research.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Telefonica Deutschland's marktkapitalisatie 6,82 miljard euro. Het aandeel Telefonica Deutschland bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf september vorig jaar staat het aandeel Telefonica Deutschland 28 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 2 en de 4 euro.

Koershistorie Telefonica Deutschland 2007-2019

aandelenanalyses telefonicadeutschland

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.

Klikt u hier voor dividend aandeel Telefonica Deutschland.