Aandeel Staples aan kop qua Amerikaanse dividendaandelen

Fors dividend Staples

Op basis van de recente analistentaxaties heeft het aandeel Staples nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 0,48 cent. Staples 's dividendrendement komt hiermee uit op 5,53 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de handelsbedrijven ligt op een aantrekkelijke 1,72 procent.

Dividendrendementen Staples

De omzet van Staples over dit jaar komt uit op 18,86 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 18,25 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Staples in beeld plus taxaties 2016

fundmantele data

De analisten gaan voor 2016 uit van een nettowinst van 574 miljoen dollar. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 89 cent. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 9,75 uit.

Laatste taxaties rond de 18 dollar

Het aandeel Staples wordt door 0 analisten (op basis fundamentele analyse) gevolgd. Voor het aandeel hebben wij nog geen koersdoelen gerapporteerd.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Staples 's marktkapitalisatie 5,6 miljard dollar.

Het aandeel sloot vrijdag op 8,68 dollar.

Historische koersen Staples

fundmantele data staples

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.