Staples bij hoogste dividendaandelen Amerikaanse megacaps

Fors dividend Staples

Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel Staples nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 0,48 cent. Staples 's dividendrendement komt hiermee uit op 4,89 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de handelsbedrijven ligt op een nihile 1,30 procent.

Dividendrendementen Staples

De omzet van Staples over dit jaar komt uit op 18,27 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is beperkt minder dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 18,76 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Staples in beeld plus taxaties 2016

aandelenanalyse

Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 577 miljoen dollar. Over dit jaar ligt de consensus van Staples 's resultaat per aandeel op een winst van 89 cent. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 11,03 uit.

Laatste taxaties rond de 18 dollar

Het aandeel Staples wordt door 0 analisten gevolgd (op basis van fundamentele analyse). Voor het aandeel hebben wij nog geen koersdoelen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Staples 's marktkapitalisatie 6,34 miljard dollar.

Het aandeel sloot donderdag op 9,82 dollar.

Historische koersen Staples

aandelenanalyse staples

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.