Elringklinger bij hoogste dividendaandelen in Duitsland

Fors dividend Elringklinger

Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel Elringklinger nu één van de hoogste dividendrendementen van de Duitse beurs.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 0,52 cent. Elringklinger 's dividendrendement komt hiermee uit op 3,06 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de automotive bedrijven levert een beperkt dividendrendement van circa 0,37 procent op.

Dividendrendementen Elringklinger

Elringklinger zal morgen haar boeken over het voorbije kwartaal publiceren. De omzet van Elringklinger over dit jaar komt uit op 1,56 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is licht minder dan de omzet over 2015 toen de omzet 1,56 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Elringklinger in beeld plus taxaties 2016

aandeel

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 84 miljoen euro. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de meeste analisten een winst per aandeel van 1,31 euro over. De koerswinstverhouding bedraagt hierdoor 12,98.

Recente koersdoelen rond de 14 euro

Het aandeel Elringklinger wordt door 15 analisten gevolgd (op basis van fundamentele analyse). Het gemiddelde van de afgegeven koersdoelen voor het aandeel staat op 15,54 euro. Dit is circa 6 procent minder dan de huidige koers van 17 euro.

HSBC , JP Morgan en Commerzbank gaven onlangs taxaties voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Elringklinger 's marktkapitalisatie 1,08 miljard euro.

Het aandeel staat om 11.48 0,05 procent lager op 17 euro.

Historische koersen Elringklinger 2007-2017

aandeel elringklinger

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.