Analisten verwachten over 2017 stijgende omzet Grammer

Morgen opent het Duitse bedrijf Grammer haar boeken over het afgelopen kwartaal. Op basis van de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat records voor het bedrijf zijn. De omzet van Grammer over dit jaar komt uit op 1,77 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar historie zijn. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2016 toen de omzet 1,43 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Grammer in beeld plus taxaties 2017

aandeel

De analisten anticiperen voor 2017 op een recordnettowinst van 52 miljoen euro. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 4,46 euro over. Op basis hiervan komt de koers/winstverhouding op 11,9 te liggen.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1,34 euro. Grammer 's dividendrendement komt hiermee uit op 2,52 procent. Het gemiddelde dividend van de automotive bedrijven ligt op een prima 1,64 procent.

Laatste analistentaxaties rond de 56 euro

M.M. Warburg & Co., Baader Bank en Bankhaus Lampe gaven de meest recente adviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Grammer 's marktkapitalisatie 595,27 miljoen euro.

Het aandeel sloot vrijdag op 53,08 euro.

Historische koersen Grammer afgelopen 10 jaar

aandeel grammer

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.