Analisten verwachten over 2017 stijgende omzet Costco Wholesale

Costco Wholesale zal morgen haar resultaten over het voorbije kwartaal publiceren. Op basis van de analistenverwachtingen zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. Over dit jaar komt de omzet volgens de analisten uit op 127,43 miljard dollar. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2016 toen het bedrijf 118,72 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Costco Wholesale in beeld plus taxaties 2017

historische koersen

De analisten gaan voor 2017 uit van een recordnettowinst van een 2,49 miljard dollar. Over dit jaar ligt de analistenconsensus op een winst per aandeel van 5,64 dollar. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op 30,58.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1,81 dollar. Het dividendrendement komt hiermee op 1,05 procent te liggen. Het gemiddelde dividend van de algemene detailhandelsbedrijven ligt op een schamele 0,35 procent.

Jongste koersdoelen rond de 188 dollar

Barclays , Goldman Sachs en Sanford C. Bernstein & Co gaven recentelijk taxaties voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Costco Wholesale 's marktkapitalisatie 75,53 miljard dollar.

Het aandeel sloot dinsdag op 172,47 dollar.

Historische koersen Costco Wholesale

historische koersen costcowholesale

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.