Momenteel zeer fors dividend BB&T Corporation

Beleggers in het aandeel BB&T Corporation kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Baserend op de laatste analistentaxaties heeft het aandeel BB&T Corporation nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 1,71 dollar verwacht. BB&T Corporation's dividendrendement komt hiermee uit op 3,24 procent. Het doorsnee dividendrendement van de financiële dienstensector ligt op een zeker aantrekkelijke 11 procent.

Historische dividendrendementen BB&T Corporation

Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 12,03 miljard dollar. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2018 toen het concern 11,56 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten BB&T Corporation in beeld plus taxaties 2019

financiele analyse

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 3,2 miljard dollar. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 4,11 dollar. Zodoende komt de koerswinstverhouding op 12,83 uit.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van BB&T Corporation' momenteel circa 41,24 miljard dollar. Het aandeel BB&T Corporation bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds oktober vorig jaar staat het aandeel BB&T Corporation 16 procent hoger. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 41 en de 54 dollar.

Historische beurskoersen BB&T Corporation

financiele analyse bb&tcorporation

Klikt u hier voor dividend aandeel BB&T Corporation. Om 0.30 staat het aandeel 0 procent lager op 52,74 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.