Stevig dividendrendement GEA Group

Beleggers in het aandeel GEA Group kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel GEA Group tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Duitse beurs. Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 0,81 cent. GEA Group 's dividendrendement is dus 3,01 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de hardwareproducenten levert een aantrekkelijk dividendrendement van circa 9 procent op.

Historische dividendrendementen GEA Group

Morgen presenteert het Duitse GEA Group haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De omzet van GEA Group over dit jaar komt uit op 4,8 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is beperkt minder dan de omzet over 2018 toen het concern 4,83 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten GEA Group in beeld plus taxaties 2019

aandelenanalyse

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 209 miljoen euro. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 1,17 euro verwacht. De koerswinstverhouding komt zodoende op 23,01 te liggen.

Laatste taxaties rond de 24 euro

Bank of America Merrill Lynch, Deutsche Bank en RBC Capital Markets gaven recentelijk taxaties voor het aandeel.

GEA Group 's beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 5,02 miljard . Het aandeel GEA Group was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds een jaar terug staat het aandeel GEA Group 11 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 19 en de 28 euro.

Historische beurskoersen aandeel GEA Group

aandelenanalyse geagroup

Klikt u hier voor dividend aandeel GEA Group. Om 9.02 koerst het aandeel 0,11 procent lager op 26,92 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.